Фото: Како се менува телото на жената?

Телото на жената знае да се промени од месец на месец, од година на година, во зависност од тоа што конзумира и дали го негува. 
Од фотографијата може да заклучите дека постојат повеќе типови на тело на жената. Таа во текот на својот живот може да ги испроба сите типови на тело, да проба три или да се задржи само на едно. 
Па, какво тело преферирате вие кај една жена? 
Телото на жената знае да се промени од месец на месец, од година на година, во зависност од тоа што конзумира и дали г

Пронајдете не на следниве мрежи: