Фото: Какви мустаќи носат Македонците?

Loading...

Светот на мустаќите е доста необичен, а и креативен…погледнете какви мустаќи сакаат да носат Македонците.Очигледно Македонците сакаат да ја тераат модата на мустаќи како Италијаните…или обратно?!
Фото. НавалицаОчигледно Македонците сакаат да ја тераат модата на мустаќи како Италијаните…или обратно?!
Фото. Навали

loading...
Loading...