Фото: Ќе може пасворд од твојот Фејсбук?!

Девојката само сакаше да си го пополни слобоното време со некоја игричка на Фејсбук.Побара маил и пасворд од своја другарка, но што доби како одговор?
Прочитајте во  овој Фејсбук разговор!Побара маил и пасворд од своја другарка, но што доби како одговор?
Прочитајте во  овој Фејсбук разговор!

Пронајдете не на следниве мрежи: