Фото: Кога ќе добиеш СМС од жената

Кога ќе добиеш ваква СМС порака од жената сигурно има некоја задна намера…А ако си ја познаваш доволно жената ќе знаеш дека сигурно направила нешто, па сега сака да се извади…баш како во примерот! :)А ако си ја познаваш доволно жената ќе знаеш дека сигурно направила нешто, па сега сака да се извади…баш како во примерот! 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: