Фото: Кога ќе ја фатиш мајка ти како спие со шефот!

Што се случува кога мајката ќе прати порака кај синот, наместо кај таткото каде што го известува дека го изневерува и тоа со шефот?!А што се случува кога шефот е всушност женско?
Детево навистина си доживеа „трауми“, по дознавањето на целата вистина… :)А што се случува кога шефот е всушност женско?
Детево навистина си доживеа „трауми“, по дознавањето на целата вистина… 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: