Фото: Кога Мона Лиза би била жива, како би изгледала денес?!

Како што се менува времето од 1500 година, така се менуваат и навиките, стиловите, модата, однесувањето на луѓето. Кога Мона Лиза би била жива и кога би ги следела сите трендови, до 2013-та година, би изгледала доста привлечно. 
Се согласувате? :)Кога Мона Лиза би била жива и кога би ги следела сите трендови, до 2013-та година, би изгледала доста привлечно. 
Се согласувате? 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: