Фото: Кога полицаец ќе реши да се зеза со професорка!

Loading...

Трауми од училишните денови или само сака да си го направи денот поинтересен?! Еве како полицаец се зафркава со професорка…Ако си професорка по професија, секогаш треба да внимаваш со учениците, зашто не можеш да знаеш што утре ќе работи тој ученик…Ако си професорка по професија, секогаш треба да внимаваш со учениците, зашто не можеш да знаеш што утре ќе работи тој ученик…

loading...
Loading...