Фото: Кога студентка во Македонија не е доволно информирана, поставува и вакви глупави прашања!

Loading...

Бидејќи сега е период на уписи, па студентите во Македонија се во вистински хаос со донесување на одлука каде да го продолжат своето образование. Некои се повеќе, некои се помалку информирани, но оваа студентка дефинитивно не е доволно информирана за што е всушност факултетот ФИНКИ….Бидејќи сега е период на уписи, па студентите во Македонија се во вистински хаос со донесување на одлука каде да го продолжат своето образование.
Некои се повеќе, некои се помалку информирани, но оваа студентка дефинитивно не е доволно информирана за што е всушност факултетот ФИНКИ….
Вистинска слика за тоа колку оваа студентка всушност воопшто не е информирана за факултетите во Скопје…Бидејќи сега е период на уписи, па студентите во Македонија се во вистински хаос со донесување на одлука каде да го продолжат своето образование.

loading...
Loading...