Фото: Кога те „напаѓа“ манијак на Фејсбук!

Loading...

Ќе запознаете некое интересно момче во текот на убавата ноќ и потоа следува разговор со цел подобро да се запознаете и потајно се надевате дека можеби токму тој е потенцијалниот за врска. Но, што ако типот на крај испадне вистински манијак?!Овој разговор дефинитивно покажува дека не секогаш треба да се надевате дека оној кој сте го запознале вечерта во клуб е потенцијален за нешто повеќе. Овој разговор дефинитивно покажува дека не секогаш треба да се надевате дека оној кој сте го запознале вечерта во клуб е потенцијален за нешто пове

loading...
Loading...