Фото: Кој е Македонецот што ќе пие кафе со Роналдо?

Loading...

Кој ли е Македонецот кој е толку добар „пријател“ со Роналдо? Едвај ги чекаме фотографиите од средбата. Веруваме дека многу девојки ќе го побараат за да го добијат бројот на Роналдо.
Кој ли е Македонецот кој е толку добар „пријател“ со Роналдо? Едвај ги чекаме фотографиите од средбата. Ве

loading...