Фото: Колку треба да си „паметна“ за да се сликаш вака???

Loading...

Неверојатно!Колку треба да си „паметна“ за да се сликаш вака?
Не знаеме  дали некој и кажал дека маусот не е додаток за фотографирање 🙂
Погледенете !Колку треба да си „паметна“ за да се сликаш вака?
Не знаеме  дали некој и кажал дека маусот не е додаток за фотографирање

loading...
Loading...