Фото: Мајка и ќерка – некогаш и денес!

Loading...

Времињата се менуваат…Според една стара изрека девојките секогаш личат на татковците, а момчињата на мајките. Но, следните фотографии ја побиваат оваа изрека.
Вака изгледаа мајка и ќерка некогаш…

А, погледнете како изгледаат сега:

Која е мајката а која е ќерката на сликава ?
Фото: Ohrigani.mkСпоред една стара изрека девојките секогаш личат на татковците, а момчињата на мајките. Но, следните фотографии ја побиваат оваа изрека.
Ва

loading...
Loading...