Фото: Мислите ли дека ќе и „запали“?

Loading...

Еве како течат подготовките при полагање на возачки испит!А, што ако инструкторот е женско…Ќе и „запали“ ли финтава?!А, што ако инструкторот е женско…Ќе и „запали“ ли финтава?!

loading...
Loading...