Фото: Молба до општина Охрид!

Loading...

Реакција на еден изреволтиран граѓанин на Охрид до Општината!Изреволтиран граѓанин на Охрид , од то шо немат градски чешми за пиење вода во градот си изработил флаери и го излепил цел Охрид.
Извор: Оhrigani.mkИзреволтиран граѓанин на Охрид , од то шо немат градски чешми за пиење вода во градот си изработил флаери и го излепил цел Охрид.

loading...
Loading...