Фото: Моника Белучи си купи куќа во Драчево?!

Очигледно Македонија е доста атрактивна дестинација за познатите холивудски, турски, шпански, мексикански и многу други актери и актерки. Моника Белучи решила да си купи куќа во Драчево, Полат стан во Аеродром, а Бред Пит решил да си купи фурна во Топанско поле. 
Треба да сме поласкани чим овие познати ѕвезди решиле да си купат нешто свое во нашата убава и мала Македонија. :)Моника Белучи решила да си купи куќа во Драчево, Полат стан во Аеродром, а Бред Пит решил да си купи фурна во Топанско поле. 
Треба да

Пронајдете не на следниве мрежи: