Фото: Најоткачениот оглас објавен во дневен весник

Дневните весници покрај за пренесување информации служат и за огласување. Прашањето е какво огласување и што се луѓето огласуваат по весници. 
Во српски дневен весник се појави уникатен и еден од најоткачените огласи, наменет за жени. 
Па, жени дали би се јавиле на овој „искрен“ дечко?? 

 Дневните весници покрај за пренесување информации служат и за огласување. Прашањето е какво огласување и што се луѓето

Пронајдете не на следниве мрежи: