Фото: Најсмешната порака за раскинување на една Македонка!

Loading...

„Да даде Господ никоогаш више реклами да не видиш“, е една од „клетвите“ на оваа бесна Македонка која напишала порака по раскинување која дефинитивно ќе ве насмее како никогаш до сега. Дека на интернет ќе најдете се и сешто, доказ е и овој статус на една Македонка, кој се прошири на социјалната мрежа Фејсбук со брзина на светлината. 
Можеби за некои е навистина глупост, но мора да признаете дека слатко се насмеавте на напишанава порака…Дека на интернет ќе најдете се и сешто, доказ е и овој статус на една Македонка, кој се прошири на социјалната мрежа Фејсбук со брзина на светлинат

loading...
Loading...