Фото: Низ каков процес поминуваат мажите и жените за време на раскинувањето?

Loading...

Го знаете ли процесот на раскинување кај мажите и жените и како тие го доживуваат и се справуваат со него?Некој на почетокот ќе плаче, а подоцна ќе се смее и обратно. 
Па, има ли вистина во ова?!Некој на почетокот ќе плаче, а подоцна ќе се смее и обратно. 
Па, има ли вистина во ова?!

loading...
Loading...