Фото: Нова верзија на фотографијата која стана апсолутен хит во Македонија!

Loading...

Фотографијата која стана апсолутен хит во Македонија не престанува да не смее до солзи со новите содржини. По Кико и неговата рингла, изборот на Бен Афлек како новиот Бетмен, овој пат фотографијата која стана апсолутен хит во Македонија ќе не насмее со својата ноза верзија. 
Која личност беше актуелна изминатава недела?
Една и единствената која од невина стана навистина „вулгарна“ со своите настапи…Се работи за Мајли Сајрус, а фотографијата само ќе ви го опиште моментот поврзан со неа!По Кико и неговата рингла, изборот на Бен Афлек како новиот Бетмен, овој пат фотографијата која стана апсолутен хит во Македонија ќе не насмее со с

loading...
Loading...