Фото: Обама ја стави фотката со Груевски на Фејсбук!

Обама веднаш ја ставил фотографијата со премиерот Груевски на Фејсбук!Оваа фотографија со брзина на светлината денес се прошири на социјалната мрежа Фејсбук, инспирирана од средбата на семејствата Груевски и Обама.
„Обама ја веднаш ја ставил фотографијата на Фејсбук, а подоле во местото предвидено за коментар, можете да го проследите и муабетот на светските лидери!“ 😀
Фото: Милчо ВелјаноскиОваа фотографија со брзина на светлината денес се прошири на социјалната мрежа Фејсбук, инспирирана од средбата на сем

Пронајдете не на следниве мрежи: