Фото: „Отворено“ прашање на еден дечко до Yahoo од кое ќе се запрашате – дечково е глупав или глуми нешто?!

Loading...

Постојат луѓе низ светов кој некогаш не може да гоо најдат соодветниот одговор на некое прашање, па се обидуваат одговорот да го добијат на отворени форуми или веб страни, како што е и Yahoo answer каде што може да поставиш било какво прашање. Но, што ќе кажете на ова поставен прашање?!На Yahoo answer секојдневн се поставуваат илјадници прашања, каде што многу луѓе во светот доколку го имаат одговорот се обидуваат да помогнат. 
Но, ова прашање едноставно беше мета на чудење и исмејување, а дефинитивно ќе ве натера да се запрашате – дали дечково е глупав или глуми лудило?!На Yahoo answer секојдневн се поставуваат илјадници прашања, каде што многу луѓе во светот доколку го имаат одговорот се обидуваат да помогнат.&nbs

loading...
Loading...