Фото: Ова е разликата меѓу селанец и сељак

Loading...

Луѓето најчесто ги мешаат овие два поима, но сепак има разлика во нив…еве која е!Најверојатно од сега па натаму ќе ги разликувате селанецот и сељакот….Најверојатно од сега па натаму ќе ги разликувате селанецот и сељакот….

loading...
Loading...