Фото: Овој фраер си го доби заслуженото

Уште еден одличен возач.Фраер од Загреб очигледно има проблем со паркирањето. Поради неговото непрописно паркирање, си доби порака каква заслужува.
– Со оглед на тоа како се паркираш, те молиме не се размножувај.
Погледнете…

Фраер од Загреб очигледно има проблем со паркирањето. Поради неговото непрописно паркирање, си доби порака каква заслу

Пронајдете не на следниве мрежи: