Фото: Постојат и вакви „неписмени“ татковци!

Loading...

Во светот има се и сешто, а пример за тоа е и овој татко…Очигледно оној кој треба повеќе да чита и да се едуцира, пред се по феографија е всушност „големото“ дете…Очигледно оној кој треба повеќе да чита и да се едуцира, пред се по феографија е всушност „големото“ дете…

loading...
Loading...