Фото: Презентирање на временска прогноза – Мексико VS. Исланд

Во која временска прогноза би уживале повеќе?Мислам дека сите го знаеме одговорот на ова прашање нели?! :)Мислам дека сите го знаеме одговорот на ова прашање нели?! 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: