Фото: Работање во Општина Охрид!

Слика од едно секојдневие на еден работник во Општината.Прикажано едно секојдневие на работник во Охридската Општина.
Што мислите дали навистина е така?!
Извор: Ohrigani.mkПрикажано едно секојдневие на работник во Охридската Општина.
Што мислите дали навистина е така?!
Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: