Фото: Сите форми на машкото тело!

Женското тело е постојано изложено на критики.Томку затоа денес, може да ги видиме сите форми на машкото тело. Општо е познато дека мажите имаат голема желба да го критикуваат телото на жените, односно општо да ги критикуваат жените. 
Па, тој што сака да критикува треба да биде подготвен и за критиките наменети на негова сметка!
 Томку затоа денес, може да ги видиме сите форми на машкото тело. Општо е познато дека мажите имаат голема желба да го критикуваат телото на жените,

Пронајдете не на следниве мрежи: