Фото: Шон Конери му напишал писмо на Стив Џобс

Loading...

Еве што пишува во писмото кое Конери му го напишал на Стив ЏобсКонери  во писмото го предупредува  Стив Џобс дека ова го кажува за последен пат и го замолува повеќе да не го контактира. Уште додава: „Ти си само еден продавач на комјутери, а јас сум Џејмс Бонд!“
Прочитајте го писмото на Конери!Конери  во писмото го предупредува  Стив Џобс дека ова го кажува за последен пат и го замолува повеќе да не го контактира. Уште додава: &

loading...
Loading...