Фото: Што би направиле ако видите ваков оглас?

Огласувачот или нешто се збунил или сака да се зафркава….Би се јавиле на бројов за да проверите за што станува збор?!Би се јавиле на бројов за да проверите за што станува збор?!

Пронајдете не на следниве мрежи: