Фото: Што еден нервозен станар им напиша на неплаќачите

Очигледно веќе не можел да го задржи бесот во себе па решил отворено да им каже.Прочитајте што тој им напиша на неплаќачите.
Преземено од Бисерко.Прочитајте што тој им напиша на неплаќачите.
Преземено од Бисерко.

Пронајдете не на следниве мрежи: