Фото: Што правеше детето во 90-тите, а што прави денес?

Loading...

Времињата се менуваат, а разликата во генерации е доста очигледна…Ако детето од 90-тите го молеше да се врати дома во нормално време и да престане да игра надвор со другарчињата, бидејќи е доцна, денес го молиш да излезе надвор, да престане да седи пред компјутер и да се социјализира. 
Чудно како се менуваат генерациите од година на година…Ако детето од 90-тите го молеше да се врати дома во нормално време и да престане да игра надвор со другарчињата, бидејќи е доцна, денес го молиш да

loading...
Loading...