Фото: Тошо рибарот!

Легендарните К-!5…Тошо лови риба, и тоа не било каква туку пастрмка!
Фото: Оhrigani.mkТошо лови риба, и тоа не било каква туку пастрмка!
Фото: Оhrigani.mk

Пронајдете не на следниве мрежи: