Фото: Вака настана најпознатиот звук во џунглата

Вака започна се!Откриена е вечната дилема за тоа како настанал познатиот звук кој Тарзан го испушта во џунглата…
А тој сакаше само да и помогне на Џејн…Откриена е вечната дилема за тоа како настанал познатиот звук кој Тарзан го испушта во џунглата…
А тој сакаше само да и помогне на Џејн..

Пронајдете не на следниве мрежи: