Фото: Вака си спиеме по дома…а вие?

Loading...

Ова е доста реална фотографија,  бидејќи вака и спиеме кога сме со партнер, а всушност никогаш не сме го сфатиле ова…интересно нели?Да имаш девојка/момче е благослов. Не секој од нас има среќа да биде вистински сакан.
Дали сте се запрашале како всушност се снаоѓате еден покрај друг додека спиете, дали е тоа борба или милување?
Кога би можеле да ставете камера, па следниот ден заедно да се смеете…сепак може да претпоставите како ќе се разбудите следното утро…..се надеваме без модринки!Да имаш девојка/момче е благослов. Не секој од нас има среќа да биде вистински сакан.
Дали сте се запрашале како всушност се снаоѓате еден

loading...
Loading...