Фото: Вечната дилема – Зошто дамите не одат сами во WC

Вечната дилема…Момците постојано се прашуваат зошто дамите никогаш не сакаат да одат сами во тоалет…
Па, момци, еве го одговорот! Момците постојано се прашуваат зошто дамите никогаш не сакаат да одат сами во тоалет…
Па, момци, еве го одговорот!

Пронајдете не на следниве мрежи: