Фото: Во ГТЦ има фармерки со повеќе икс-а дури и од по*но филм

Имаме фармерки хххххххххххl, сомот одела, панталони…Се сретнуваме со секакви известувања залепени на вратите од продавници, факултети и разни други места. Но едно од нив ни привлече посебно внимание.
Ова известување се најде залепено на една врата во Градскиот трговски центар во Скопје. 
Замислете тие имаат фармерки со повеќе „Х“-а дури и од порно филм?!
Погледнете го известувањето за неработните денови на Правен факултет, на следниот ЛИНКСе сретнуваме со секакви известувања залепени на вратите од продавници, факултети и разни други места. Но едно од

Пронајдете не на следниве мрежи: