Фото: Зарем тука најде да се сончаш?

Затоа што риба на може на суво :)Дали ова е најдобрата руска „риба“?
Па девојко зарем тука најде да се сончаш… па уште да се фотографираш?
 Дали ова е најдобрата руска „риба“?
Па девојко зарем тука најде да се сончаш… па уште да се фотографираш?
 

Пронајдете не на следниве мрежи: