Фото:„Девојката“ заборавила на еден мал детал!

Loading...

Малку да не подлажнува?!Типов си направил „селфи“ фотка без да го забележи одразот на стаклото во автомобилот!
Фото: Оhrigani.mkТипов си направил „селфи“ фотка без да го забележи одразот на стаклото во автомобилот!
Фото:

loading...
Loading...