Фотографијата на оваа девојка никако не може да се објасни!

Loading...

Што ли сакала да постигне оваа девојка со ваква фотографија, е прашањето што секој си го поставува, веднаш штом ја погледне оваа фотографија која се прошири на интернет со брзина на светлината. Дали сакала да го инпресионира својот дечко, дали позира за некое списание, глуми во некој филм или можеби ова и е некој луд фетиш?!
Едноставно ваква фотографија нема објаснување…Дали сакала да го инпресионира својот дечко, дали позира за некое списание, глуми во некој филм или можеби ова и е некој луд фетиш?!
Едност

loading...
Loading...