Фото:Ова е љубов!

Можеби за нив ова е доказ за љубов….Но, за нас е невидена грешка…
Можеби станува збор за Фотошоп и искрено подобро да е така!
Кој би сакал цел живот да го носи името на партнерот на своето лице?Но, за нас е невидена грешка…
Можеби станува збор за Фотошоп и искрено подобро да е така!
Кој би сакал цел живот да го носи името

Пронајдете не на следниве мрежи: