Имате ли тест за бременост?

Loading...

Тест за бременостГужва во аптека, една девојка доаѓа на ред:
-Имате ли тест за бременост?
– Да, еве овој е германски, со точност до 96% и чини 300 денари.
– А нешто поефтино?
– Кинески, со точност до 75%, чини 100 денари.
– А нешто уште поевтино нема ли?
Од крајот на редот се слуша глас:
– Девојко, оди на ливадата, набери маргаритки – “да, не, да, не …” – со точност од 50%, но затоа пак е апсолутно бесплатен!Гужва во аптека, една девојка доаѓа на ред:
-Имате ли тест за бременост?
– Да, еве овој е германски, со точност до 96% и чини 300 д

loading...
Loading...