Ја носи Трпе девојката дома да ја запознае со родителите и…

Трпе:– Тато, запознај се со мојата девојка, Трпана.А таткото:Трпе:– Тато, запознај се со мојата девојка, Трпана.А таткото:– Можеш ти многу, многу подобро, не е за тебе.Трпе:– Тато, те молам не збори така пред нејзе!– Не ти зборам тебе бе! На Трпана и зборам.Трпе:– Тато, запознај се со мојата девојка, Трпана.А таткото:– Можеш ти многу, многу подобро, не е за тебе.Трпе

Пронајдете не на следниве мрежи: