Како Црногорец ја носи девојката на прошетка?!

Црногорец на прошетка со девојката…Девојки, после ова би си фатиле ли Црногорец дечко?Девојки, после ова би си фатиле ли Црногорец дечко?

Пронајдете не на следниве мрежи: