Како мажите одат во продавница?

Loading...

Жената го праќа мажот до продавница и му дава список:1. леб2. салама3. млеко4. Паста за заби5. тоалетна хартија6. пиво
Мажот се враќа дома со еден леб, две црева салама, три пакети млеко, четири пасти за заби, пет пакети тоалетна хартија, шест гајби пиво.1. леб2. салама3. млеко4. Паста за заби5. тоалетна хартија6. пиво

loading...
Loading...