Како охриѓанец го шета кучето?

Кога охриѓанец го шета кучето…Во охридски стил… 🙂 
 
ТУКА можете да прочитате еден охридски виц!
На овој ЛИНК можете да видите како девојките и се радуваат на зимата!Во охридски стил… 🙂 
 
ТУКА мо

Пронајдете не на следниве мрежи: