Кога бившата ќе ви каже дека си фатила дечко!

Дали ќе ви биде сеедно?!Иако момците знаат да речат „бивша ми е, сеедно што сака нека прави…“всушност секогаш и не е така!
Погледнете ја реакцијата на ова момче кога ќе дознае дека неговата бивша си фатила нов дечко!

 

Извор: Ohrigani.mkИако момците знаат да речат „бивша ми е, сеедно што сака нека прави…“всушност секогаш и не е така!

Пронајдете не на следниве мрежи: