Кога фризерот сфаќа се буквално…

Често имаме проблем да им објасниме на фризерите каква фризура да ни направат…Особено кога ќе те сфати се буквално.. 🙂
 
Извор: NavalicaОсобено кога ќе те сфати се буквално.. 🙂
 
Извор: Navalica

Пронајдете не на следниве мрежи: