Кога ќе и дадеш лажна надеж на девојка

Кога ќе и дадеш лажна надеж!А, таа се подаде…Не е се така како што изгледа!
А, таа се подаде…Не е се така како што изгледа!

Пронајдете не на следниве мрежи: