Кога ќе те „покака“ птица и почнуаш да редиш се по список!

Loading...

Се верува дека ако те покака птица, тоа носело среќа…Ма каква среќа…Ова е моментот кога ќе те покака птица, па почнуваш да редиш се по список!
Ма каква среќа…Ова е моментот кога ќе те покака птица, па почнуваш да редиш се по список!

loading...
Loading...