Кога Македонецот вози Југо

Што се случува кога Македонецот вози Југо…На еден автопат во Индија имало истурено масло.
Поминува едно Ферари се лизга и удира во едно дрво на автопатот.
Возачот успешен златар, излегува, го гледа автомобилот и вели:
– Ќе работам една недела и ќе си купам нов автомобил!
По пет минути на истиот автопат излетува арапски шеик со Ламбурџини. Излегува од автомобилот и вели:
– Ќе работам две недели и ќе си купам нов автомобил!
По 10 минути на истото место доаѓа Македонец со Југо и тој се лизга од маслото и удира во едно дрво. Излегува од Југото и вели:
Леле, што направив бе, работев 15 години за да ја купам!
На ова Арапот му вика:
Еее брату, па зошто купуваш толку скап автомобил?!На еден автопат во Индија имало истурено масло.
Поминува едно Ферари се лизга и у

Пронајдете не на следниве мрежи: